BS 1450 K Чистач на голема површина со корпа за ѓубре - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

CLEANVAC BS1450 BS 1450 K Чистач на голема површина со корпа за ѓубре - Sweeper

Тип на енергија: Акумулатор
   
Димензија: 105x200x215 cm
   
Брзина: Max 6 km/час
   
Ниво на бучава: 69db
   
Тежина: 700 kg
   
Ширина на чистење:  1450 mm
   
Стандарден додаток:  2 Четки за дискови
   
Друго: Индикатор за полнење на батеријата, прилагодување на водата
Капацитет за чистење: 4800m2/час
   
Циклус на четка: 70 rpm
   
Ширина на чистење: 1450 mm
   
Моќ на вшмукување: 120 Mbar
   
Капацитет на резервоарот за чиста вода: 56 L
   
Капацитет на површина за метење: 4800 m2/час
   
Тип и количина на тркала: 2 парчиња заден дел, 1 парче предно тркало
   
Големина на тркала: Ø290 mm
   
Засилувачи на батерии:   250 Ah
   
Напон на батеријата: 24 V DC
   
Мотор со четка: 400 W
   
Ширина на чистење: 1450 mm
   
Мотор за движење: 1700 W
   
Мотор за вшмукување: 400 W
   
Тип на мотор: Asenkron
   

Cleanvac BS1450, еколошки моќен чистач за големи површини, може успешно да служи на секое поле со своите технички селекции погодни за работа во тешки услови. Моќно четкање што прави кружно четкање на предниот дел на возилото. Потребно е камен, земја, лисја и сите отпадоци во резервоарот за отпад со капацитет од 150 литри. Станува погодна за секое поле со прилагодливиот гумен сет за вшмукување според земјата и видот на отпадот.

Со својот опционален систем за замаглување со прашкаст, поддржува метење без прашина.Во системот за замаглување може да се стават сите видови средства за дезинфекција, инсектициди и хербициди. CLENAVAC BS1450, еден од монтираните чистачи за широка површина, ја сочинува напредната нова генерација на чистачи со помош на системот за автоматско чистење на филтри и напредната технологија за прилагодливи четки.

Возила со акумулатор за чистење на големи површини

BS1450 е машината со оптимална моќност и капацитет кај компактните модели меѓу безжичните чистачи за широка површина. Со оваа машина може да се направи чистење, четкање и перење на саканата површина за да се спречи прав. Таа има за цел да заштеди 80% од времето за чистење на големи површини (особено отворени површини) кои бараат голема работа и време, и да го доведе вашиот бизнис на своето место за кратко време бидејќи вие сте одговорни. Ова возило мора да има возач. Возачот има целосна контрола при чистење на целната област. Сите контроли може лесно да ги извршува хидрауличниот систем со помош на лостови и копчиња на предната плоча на возачот. Иако чистачот за широка површина има изборни функции, пакетот за складирање е исто така доволен за да обезбеди совршено чистење со едно движење. Со цел да се надминат испакнатините што може да се најдат на големи површини, применет е системот за повлекување на пружината во средната валчест четка под возилото. На овој начин може да се надминат нерамнините без да се оштети возилото. Средството за дезинфекција може да се користи во системот за цедење вода што ќе се користи за бришење прашина. Така, можно е да се дезинфицираат големи површини. Хидраулично контролираниот бункер за отпад може да се испразни без потреба од работна сила. Бидејќи се напојува со батерии, нема емисија на јаглерод. Машините за метење на широк простор кои ја почитуваат природата и животната средина се подготвени за ваша употреба.

Батерија која обезбедува континуирана енергија на 24 V, моќни електрични мотори кои произведуваат реакција на движење со енергијата што доаѓа од батеријата, систем за автоматско чистење, пешачки мотор од 1700 вати и возила за чистење со широк простор со теоретски капацитет за чистење од 5 илјади квадратни метри на час. и тежина од 700 килограми.Има маневрирање од 360 степени. Главната четка од 1000 mm може да се подигне на висина од 1430 mm од подлогата со помош на амортизер кога ќе го пополните капацитетот на комората за собирање ѓубре од 300 литри. Обезбедува вистинско чистење со својата работна ширина од 1450 mm.

Нашите машини за чистење со широк простор од типот на велосипедист произведени во Турција можат да се обликуваат според потребите на теренот и да се произведуваат со правење посебни технички избори според потребите. Чистачот за широк простор од типот на велосипедист, кој се напојува со батерии, кој може да се создаде со посакуваните технички карактеристики, има хидраулично контролиран бункер за ѓубре. Покрај неговите опционални карактеристики, може да се постигне совршено чистење дури и со едно движење, благодарение на неговата стандардни карактеристики. Во многу големи површини, можете да го завршите чистењето кое трае помеѓу 6-7 часа, за 1-2 часа.

Благодарение на системот за повратна пружина во средната цилиндрична четка, возилото може да се движи напред без да се оштети при преодите на нерамнините. Благодарение на системот поз, сите четки и системи за движење на возилото можат хидраулично да се контролираат од корисничката табла. Различни прилагодувања на притисокот може да се направи според типот на земјата и загадувањето. Функционира и како машина за дезинфекција со технологија PUDTECH, што е нејзина најистакната карактеристика. Фактот што обезбедува работа без прашина е една од најважните причини за неговата предност.

Müşteri Yorumları
Taylan Gürpınar
8 илјади квадратни метри од нашата фабрика, која има површина од 12 илјади 400 метри квадратни, се состои од отворени површини и патишта. Одржувањето на овие патишта чисти е речиси невозможно со рака, а возилата на бензин се исто толку скапи и скапи. Затоа ја избравме машината за спасување животи, BS1850.
Müşteri Yorumları
Yasin Memedov
Бидејќи сме најголемиот производител на тутун во Турција, многу е важно да ја одржуваме чиста нашата фабрика, која има многу голема површина. Затоа го избравме чистачот за широка површина Cleanvac BS 1850 по долг процес на истражување.
Müşteri Yorumları
Optimum AVM
Покрај континуираното чистење во нашата област за производство на храна, постојаното чистење беше од суштинско значење за да се спречи прашина и нечистотија што може да се донесе однадвор со помош на ветрот. Еден вработен не беше доволен за ова. Благодарение на БС 1450, проблемот го решивме радикално со еден вработен.

CLEANVAC BS1450 AKÜLÜ ÇÖP KOVALI BİLGİ TALEP FORMU