Cleanvac Машина за чистење и перење подови - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

CLEANVAC Машина за чистење и перење подови

Во исто време ги исполнува потребите за метење и миење на големи површини. Двете четки напред го бришат подот и го фрлаат пред цилиндричната четка во средината. Отпадот оттука се носи во бункер. Машината која го врши процесот на метење на подот, го мие подот давајќи вода и потоа го четка од местото каде што завршува метењето и го суши со правосмукалка. Машината Cleanvac combimat, која врши метење, миење на подот и операции за одржување на бизниси со правливи подови, вклучува напредно инженерство. Не остава нечистотија на подот со моќноста на висок притисок. Правосмукалка за метење, четкање, перење се во едно.

Видеа на производи

CLEANVAC COMBIMAT BİLGİ TALEP FORMU