Cleanvac BS 1850 Чистач на голема површина со корпа за ѓубре - Sweeper - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

CLEANVAC BS1850 Чистач на голема површина со корпа за ѓубре - Sweeper

Ширина на главната четка: 1000 mm
   
Капацитет за собирање ѓубре: 300 Litre
   
Висина на подигнување на амортизерите:  1430 mm
   
Работна ширина: 1450 mm
Теоретски капацитет за чистење:    10.150 m2/час
   
Ниво на звук: 63 db
   
Површина на филтерот: 15 m2
   
Максимална брзина: 0-14 km/h
   
Тежина : 1095 kg
   
Маневрирање: 360 степени
Напон на батеријата: 24 V
   
Електричен систем за чистење : Автоматски
   
Капацитет на батеријата: 24v/300A
   
Мотор за патување: 1700 Watt
   
Работна моќност на моторот: 3000 Watt
   

Cleanvac BS1850, еколошки моќен чистач за големи површини, може успешно да служи на секое поле со своите технички селекции погодни за работа во тешки услови. Моќно четкање, кружно четкање лево и десно, на предниот дел од возилото. Со својата цилиндрична четка која го прави кружното четкање во средината на широкиот метлач, ги носи каменот, почвата, лисјата и целиот отпад во резервоарот за отпад со капацитет од 150 литри. Станува погодна за секое поле со прилагодливиот гумен сет за вшмукување според земјата и видот на отпадот. Со својот опционален систем за замаглување со прашкаст, тој обезбедува поддршка за метење без прашина. Сите видови средства за дезинфекција, инсектициди и хербициди може да се стават во системот за замаглување. Прашливиот отпаден воздух во резервоарот за отпадоци на возилото, кој се внесува во резервоарот со правосмукалка, се филтрира и се испушта воздух без прашина.

CLENAVAC BS1850, еден од машините за чистење со широк простор од типот на велосипедист, ја сочинува напредната нова генерација на чистачи со помош на неговиот систем за автоматско чистење на филтри и напредната технологија за прилагодливи четки. Нашите машини за чистење со широк простор од типот на велосипедист произведени во Турција можат да се обликуваат според потребите на теренот и да се произведуваат со правење посебни технички избори според потребите. Чистачот за широк простор од типот на велосипедист, кој работи на батерии, кој може да се создаде со посакуваните технички карактеристики, има хидраулично контролиран бункер за ѓубре.

Покрај неговите опционални карактеристики, може да се постигне совршено чистење дури и со едно движење, благодарение на неговите стандардни карактеристики. На многу големи површини, можете да го завршите чистењето за 8-10 часа, за 1-2 часа со широко метење. Благодарение на системот за повратна пружина во средната цилиндрична четка, возилото може да се движи напред без да се оштети во преодите на нерамнините.

Благодарение на системот ПОС, сите системи со четка и движење на возилото може хидраулично да се контролираат од корисничкиот панел. Во зависност од типот на почвата и загадувањето, прилагодувањето на притисокот може да се направи во различни опции. Функционира и како машина за дезинфекција со технологија PUDTECH, што е нејзина најистакната карактеристика. Фактот што обезбедува работа без прашина е една од најважните причини за неговата предност.

Возила со акумулатор за чистење на големи површини

BS1850 е машината со најголема моќност и капацитет меѓу компактните модели меѓу безжичните чистачи за широка површина. Со оваа машина може да се направи чистење, четкање и перење на саканата површина за да се спречи прав. Таа има за цел да заштеди големи површини (особено отворени области) кои бараат голема работа и време со заштеда на 80% од времето за чистење, како ваш бизнис или затоа што сте одговорни, за кратко време. Ова возило мора да има возач. Возачот има целосна контрола при чистење на целната област. Сите контроли може лесно да ги извршува хидрауличниот систем со помош на лостови и копчиња на предната плоча на возачот. Иако чистачот за широка површина има изборни функции, пакетот за складирање е исто така доволен за да обезбеди совршено чистење со едно движење. Со цел да се надминат испакнатините што може да се најдат на големи површини, применет е системот за повлекување на пружината во средната валчест четка под возилото. На овој начин може да се надминат нерамнините без да се оштети возилото. Средството за дезинфекција може да се користи во системот за цедење вода што ќе се користи за бришење прашина. Така, можно е да се дезинфицираат големи површини. Хидраулично контролираниот бункер за отпад може да се испразни без потреба од работна сила. Бидејќи се напојува со батерии, нема емисија на јаглерод. Машините за метење на широк простор кои ја почитуваат природата и животната средина се подготвени за ваша употреба.

Неговата батерија обезбедува континуирана енергија на 24 V, моќни електрични мотори кои произведуваат реакција на движење со енергијата што доаѓа од батеријата, систем за автоматско чистење, мотор за одење од 1700 вати и чистач со широк простор со теоретски капацитет за чистење од 10 илјади 150 квадратни метри на час и тежина од 1090 кг.. Возилата имаат и маневрирање од 360 степени. Главната четка од 1000 mm може да се подигне на висина од 1430 mm од подлогата со помош на амортизер кога ќе го пополните капацитетот на комората за собирање ѓубре од 300 литри. Обезбедува вистинско чистење со својата работна ширина од 1450 mm.

Müşteri Yorumları
Taylan Gürpınar
8 илјади квадратни метри од нашата фабрика, која има површина од 12 илјади 400 метри квадратни, се состои од отворени површини и патишта. Одржувањето на овие патишта чисти е речиси невозможно со рака, а возилата на бензин се исто толку скапи и скапи. Затоа ја избравме машината за спасување животи, BS1850.
Müşteri Yorumları
Yasin Memedov
Бидејќи сме најголемиот производител на тутун во Турција, многу е важно да ја одржуваме чиста нашата фабрика, која има многу голема површина. Затоа го избравме чистачот за широка површина Cleanvac BS 1850 по долг процес на истражување.
Müşteri Yorumları
Optimum AVM
Покрај континуираното чистење во нашата област за производство на храна, постојаното чистење беше од суштинско значење за да се спречи прашина и нечистотија што може да се донесе однадвор со помош на ветрот. Еден вработен не беше доволен за ова. Благодарение на БС 1450, проблемот го решивме радикално со еден вработен.

CLEANVAC BS1850 AKÜLÜ ÇÖP KOVALI BİLGİ TALEP FORMU