Cleanvac DS1450 Дизел чистач за широка површина - Sweeper - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

Cleanvac DS1450 Дизел чистач за широка површина - Sweeper

Ширина на главната четка: 800 mm
   
Капацитет за собирање ѓубре: 150 L
   
Висина на подигнување на амортизерите: 1430 mm
   
Работна ширина: 1450 mm
   
Теоретски капацитет за чистење: 10.150 m2/час
   
Електричен систем за чистење: Автоматски
   
Површина на филтерот: 6 m2
   
Максимална брзина: 0-8 km/h
   
Тежина : 485 kg
Маневрирање: 360 степени

За големи површини, дизел-чистачот Cleanvac DS1450 може успешно да служи на секое поле со своите технички селекции погодни за работа во тешки услови. Моќно четкање кое прави кружно четкање на предниот дел на возилото Со својата кружна цилиндрична четка за четкање во средината на чистачот со широка површина, тој внесува камен, земја, лисја и целиот отпад во резервоарот за отпад со капацитет од 150 литри. Станува погоден за секое поле со прилагодливиот гумен вшмукувачки сет според земјата и видот на отпадот.Со опционалниот систем за замаглување со прашкаст, поддржува метење без прашина.Сите видови средства за дезинфекција, инсектициди и хербициди може да се стават во системот за замаглување. Прашливиот отпаден воздух во резервоарот за отпад на возилото, кој се внесува во резервоарот со правосмукалка, се филтрира и се испушта воздух без прашина.

Бидејќи се работи за дизел, се претпочита и се препорачува да се користи на отворени места наместо на терен.
CLENAVAC DS1450, еден од машините за чистење со широк простор од типот на велосипедист, ја сочинува напредната нова генерација на чистачи со помош на неговиот систем за автоматско чистење на филтри и напредната технологија за прилагодлива четка. Нашите машини за чистење со широк простор од типот на велосипедист произведени во Турција можат да се обликуваат според потребите на теренот и да се произведуваат со правење посебни технички избори според потребите. Чистачот за широк простор од типот на велосипедист, кој работи на батерии, кој може да се создаде со посакуваните технички карактеристики, има хидраулично контролиран бункер за ѓубре.

Покрај неговите опционални карактеристики, може да се постигне совршено чистење дури и со едно движење, благодарение на неговите стандардни карактеристики. Во многу големи површини, можете да го завршите чистењето кое трае помеѓу 6-7 часа, за 1-2 часа. Благодарение на системот за повратна пружина во средната цилиндрична четка, возилото може да се движи напред без да се оштети при преодите на нерамнините.Благодарение на системот pos, сите четки и системи за движење на возилото можат хидраулично да се контролираат од корисничката табла.

Во зависност од типот на почвата и загадувањето, прилагодувањето на притисокот може да се направи во различни опции. Функционира и како машина за дезинфекција со технологија PUDTECH, што е нејзина најистакната карактеристика. Фактот што обезбедува работа без прашина е една од најважните причини за неговата предност.

CLEANVAC DS1450 DİZEL BİLGİ TALEP FORMU