Cleanvac MDZ 500 Машина за дезинфекција монтирана на возило - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları
  • Araç Üstü Dezenfektan Makinası MDZ500
  • Araç Üstü Dezenfektan Makinası MDZ500

Cleanvac MDZ 500 Машина за дезинфекција монтирана на возило

Пред да започне процесот на работа треба да се утврди кој пестицид ќе се применува. Без разлика кој тип на прскање треба да се направи (магла, улв, холтер) вентилот треба да се отвори.

Има проектор кој произведува високонапонска моќност на главата за прскање, погоден за ноќна употреба. Со копчињата за насока на контролата, постои карактеристика на главата на механизмот што може да се снима до посакуваното ниво.

 

CLEANVAC MDZ 500 BİLGİ TALEP FORMU