Cleanvac ST 2500 Чистач на улици - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

Cleanvac ST 2500 Чистач на улици

Тип на возило Чистач на улици
   
Марка : Cleanvac
   
Модел 2021
   
Тип : ST2500
   
Нето тежина : 4000 KG 
   
Araç Özelliği : Возило за бришење и вакуумирање на цврсти улици
   
Должина:  4300 mm
   
Висина : 2200 mm
   
Ширина : 1500 mm
Степен на искачување:  Минимум 20% наклон
   
Работен степен : Прав пат и 20% наклон
   
Бришење нагоре и надолу и систем за празнење ѓубреi: автоматско
   
Број на четки и дијаметар :   2 дискови / 650 mm
   
Управување : Хидраулично
   
Резервоар за чиста вода :  400 L
   
Капацитет на резервоар за ѓубре : 2500 m3
   
Притисок на пумпа за вода : 150 Bar
   
Теоретски капацитет за перење : 20.000 m2/saat
   
Гума или патека Гумени тркала
   
Големина на гумата:  175 - 65 -14C
   
Ширина на чистење: 1400 mm - 2500 mm
Гориво на главниот мотор : електрично
   
Главно ладење на моторот: Воздушно ладење
   
Систем за пешачење: електричен
   
Моќност на моторот: 72 V 25 kW AC
   
Капацитет на батеријата : 72 V 650 Ah Батерија за влечење
   
Работна брзина :  0-10 km/час
   
Брзина на возење : 0-24 km/час
   
Систем за погон на вентилатор за вшмукување Електричен мотор
Дополнителни карактеристики : Светилка за светилник
   
  Систем за предупредување наназад
   
  Систем за камера
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Хидростатик два и пол кубни метри Дизел чистач на улици

Чистач на патишта и улици Cleanvac ST2500
Долгорочно собирање смет со капацитет за собирање смет од 2,5 m3.
Можност за употреба во паркови и градини со должина од 4,3 метри и ширина од 1,5 метри
Може да се качува по рампи со наклон од 20% и да собира ѓубре на рампи со наклон од 10%.
Со капацитетот на резервоарот за чиста вода од 400 литри, служи долго време при перење по чистењето.
Четката и системот за правосмукалка автоматски се спуштаат кога ќе започне процесот на чистење.
Кога се сака да се испразни ѓубрето, се активира системот за автоматско празнење.
Може да исчисти до 20.000 метри на час. Се разликува во зависност од употребата.
При вршење на услугата за собирање смет тој достигнува максимална брзина од 10 км/ч, а во мирување достигнува 20 км/ч.
Опремен е со светилник, звук за предупредување назад и систем за камера.

Улични метлачи од моделот ST 2500, кој е еден од првите компактни метлачи за патишта произведени во Турција во соработка со TUBITAK, има извонредни карактеристики со значително помалите инвестициски трошоци во споредба со возилата од увезени марки.

Со функцијата за прскање вода под притисок интегрирана во неговата структура, го спречува бришењето прашина со прскање вода пред или по чистењето на патиштата и улиците, додека обезбедува долгорочно чистење без отстранување на прашина, не вознемирува. Овие машини, кои ги претпочитаат фабриките со големи капацитети пред научните дирекции на општините, можат лесно да ги изметат сите области, вклучително и тесните улици и пешачки патеки, и можат да се сместат во комора за собирање ѓубре со својата вакуумска карактеристика.

Можете лесно да управувате со процес кој не бара континуирано истоварување со неговата површина за собирање ѓубре од 2,5 M3. Со својата голема вакуумска моќ, лесно може да подигне големо и мало ѓубре од земја до камења што не треба да ги има. Бидејќи потребите на секој град и област се различни едни од други, нашиот чистач за патишта и улици ST 2500 ќе биде опремен со напредна технологија и технички избори кои обезбедуваат високи перформанси.

Нашите машини за чистење улици, улици и патишта, кои беа произведени во Турција со домашни капацитети, можат да се произведуваат во различни големини и капацитети и можат да започнат со сервис. Успехот на турските инженери, чистачот за патишта Cleanvac ST 2500 беше клучен во правењето на резервните делови евтини и лесно достапни, како возило од домашно производство кое има потенцијал да ви служи многу години со испорака на повеќе од вашите потреби.

Можете да контактирате со нас за да ја имате машината за чистење патишта ST2500, да ја следиме од неговото производство до првиот почеток и можете да започнете да користите возила што можат да се модифицираат според вашите потреби.

CLEANVAC ST2500 BİLGİ TALEP FORMU