Cleanvac ST 750 Хибриден чистач на улици - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

CLEANVAC ST750 Чистач на патишта

Тип на возило Хибриден чистач на улици
   
Бренд: Cleanvac
   
Модел 2021
   
Тип: ST 750
   
Нето маса : 1860 KG 
   
Карактеристика на возилото: Возило за чистење и вакуумирање на цврсти улици
   
Должина: 3600 mm
   
Висина: 2000 mm
   
Ширина: 1250 mm
Одделение за качување:  Минимум 20% наклон
   
Работен степен: Прав пат и 18% наклон
   
Четкајте нагоре и надолу и систем за испуштање ѓубре: Автоматски
   
Количество и дијаметар на четка: Преден дел 2 Парчиња диск / четка со валјак од среден дел
   
Волан :  Хидраулични
   
Резервоар за чиста вода: 300 L
   
Капацитет на резервоарот за ѓубре: 750 m3
   
Притисок на пумпа за вода: 150 Bar
   
Теоретски капацитет за перење: 9.000 m2/час
   
Гума или патека Гумени тркала
   
Големина на гумата: 175 - 65 -14C
   
Ширина на чистење: 1200 mm - 1800 mm
Гориво на главниот мотор: Дизел моноблок
   
Главно ладење на моторот: Вода се лади
   
Систем за пешачење: Електричен
   
Моќност на моторот: 2800 RPM 48 kW
   
Капацитет на батеријата: -
   
Работна брзина: 0-10 km/час
   
Брзина на возење: 0-24 km/час
   
Систем за погон на вентилатор за вшмукување:

 

Хидраулични

Дополнителни карактеристики: Светилка за светилник
   
  Систем за предупредување наназад
   
  Систем за камера
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Чистач на патишта и улици Cleanvac ST750
Долгорочно собирање смет со капацитет за собирање смет од 0,75 m3.
Можност за употреба во паркови и градини со должина од 3,6 метри и ширина од 1,25 метри
Може да се качува по рампи со наклон од 20% и да собира ѓубре на рампи со наклон од 10%.
Четката и системот за правосмукалка автоматски се спуштаат кога ќе започне процесот на чистење.
Кога се сака да се испразни ѓубрето, се активира системот за автоматско празнење.
Може да чисти до 9000 m2 на час. Се разликува во зависност од употребата.
При вршење на услугата за собирање смет тој достигнува максимална брзина од 10 км/ч, а во мирување достигнува 20 км/ч.
Опремен е со светилник, звук за предупредување назад и систем за камера.

Како едно од првите компактни возила за чистење патишта произведени во Турција во соработка со TÜBİTAK, моделот ST750 чистач на улици има извонредни карактеристики со своите значително помали инвестициски трошоци во споредба со возилата од увозна марка.

Со функцијата за прскање вода под притисок интегрирана во неговата структура, го спречува бришењето прашина со прскање вода пред или по чистењето на патиштата и улиците, додека обезбедува долгорочно чистење без отстранување на прашина, не вознемирува. Овие машини, кои ги претпочитаат фабриките со големи капацитети пред научните дирекции на општините, можат лесно да ги изметат сите области, вклучително и тесните улици и пешачки патеки, и можат да се сместат во комора за собирање ѓубре со својата вакуумска карактеристика.

Со површина за собирање ѓубре од 0,75 М3, можете лесно да управувате со процес кој не бара континуирано празнење. Со својата голема вакуумска моќ, лесно може да подигне големо и мало ѓубре од земја до камења што не треба да ги има. Бидејќи потребите на секој град и област се различни едни од други, нашиот ST 750 чистач за патишта и улици ќе биде опремен со напредна технологија и технички избори кои обезбедуваат високи перформанси.

Нашите машини за чистење улици, улици и патишта, кои се произведени во Турција со домашни капацитети, можат да се произведуваат во различни големини и капацитети и можат да започнат со сервис. Успехот на турските инженери, чистачот за патишта Cleanvac ST 750 е од суштинско значење во правењето на резервните делови евтини и лесно достапни, како домашно произведено возило кое има потенцијал да ви служи многу години испорачувајќи повеќе од вашите потреби.

Можете да контактирате со нас за да ја имате машината за чистење патишта ST 750, да ја следиме од неговото производство до првиот почеток и можете да започнете да користите возила што можат да се модифицираат според вашите потреби.

 

CLEANVAC ST750 BİLGİ TALEP FORMU