Cleanvac SY 800 Чистач за миење патишта - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

CLEANVAC SY 800 Чистач на патишта со миење

Нашиот модел SY800, кој има компактен дизајн за улици, авении и патеки, има само функција за перење. Нема функција за собирање ѓубре како улични чистачи.

Можете да стигнете до нашите други производи кои комбинираат миење и собирање ѓубре во истиот сегмент, од делот за слични производи на дното на оваа страница или со прелистување други производи од истата категорија или со контактирање на нашиот стручен тим за продажба за да го направите вистинскиот пазарување со соодветни информации, собирање ѓубре или миење улици што е целосно компатибилно со вашите потреби.

CLEANVAC SY800 BİLGİ TALEP FORMU