Cleanvac ULV 50 Машина за дезинфекција - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

Cleanvac ULV 50 Машина за дезинфекција

Моќност на моторот : 1200 Watt
   
Капацитет на резервоар: 5 Lt
   
Тежина: 4.5 kg
   
Димензии : 195x430x550 mm

МАРКА НА МАШИНА: CLEANVAC
МОДЕЛ НА МАШИНА: ULV-50
ОПИС НА МАШИНАТА: U.L.V. РАЧЕН УРЕД ЗА ЗАГАЛУВАЊЕ НА РАЧЕЊЕТО
НАПОН: 230-240 Volt 50 / 60 Hz
ДАЛЕЧИНА НА ПРСКАЊЕ: 10 МЕТРИ
ЕФИКАСНО СПРЕЈ: 5-6 МЕТРИ
МЛАЗНИЦА ЗА ПСРЕЈ: ДЕРЛИН (ДОЛГОРОЧНА УПОТРЕБА)
МОЌНОСТ НА МОТОРОТ: 1400 WATT- 1600 WATT
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРБОР: 5 ЛИТРИ ПЛАСТИКА
СТАПКА НА ТЕК НА ПРСКУВАЊЕ: ПРИСТАБЛИВ (0 ДО 168 ml/min)
ГОЛЕМИНА НА ЧЕСТИЧКИ: 0- 49 микрони

Тоа е аеросолна магла направена со систем со ултра низок волумен (U.L.V) и многу фина техника на прскање.
Дава многу успешни резултати во уништување на бактерии, вируси и штетници.
Уредот U.L.V обезбедува супериорна и многу ефикасна контрола со многу малку активни супстанции.

Навлажнувањето во амбиентално средство за дезинфекција, оранжерии, производство на печурки обезбедува големи придобивки во обезбедувањето хигиена на околината.
Ја прави околината замаглена и навлажнувачка.

КАКО ДА КОРИСТЕТЕ МЕСТО ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ВАШИОТ ULV УРЕД?
ULV уред е машина за дезинфекција на животната средина.
Максималното место можете да го дезинфицирате со минимално средство за дезинфекција.
ULV работи со методот на замаглување на уредите, методот на замаглување е најсоодветен метод за прскање со средство за дезинфекција.
Во овој тип на уреди МОРА ДА СЕ КОРИСТИ ХИГИЕНСКИ ПРОИЗВОДИ ЗАСНОВАНИ НА QAC. Треба да го разредете Производот за чистење базиран на Q A C во сооднос од 1 до 30 до 1 до 100 и да го користите.

ШТО Е КОНЦЕНТРИРАН ХИГИЕНСКИ ПРОИЗВОД ЗАСНОВАНА НА QAC?
Пред сè, да зборуваме за проширувањето на Q A C;
Q A C Квартернарен амониум соединение е течен катјонски производ со широк спектар на убивање на микроорганизми.

КАДЕ СЕ КОРИСТАТ КОНЦЕНТРИРАНИТЕ ОТВОРЕНИ СИСТЕМИ ЗАСНОВАНИ НА QAC И ХИГИЕНСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА?
Обезбедува одлична хигиенска средина против микроорганизми, кои се многу успешни во убивањето на вирусите и бактериите по чистењето на внатрешните и надворешните простории.
Може да се користи во внатрешни и надворешни области.

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОД ЗА ТЕЧНА ХИГИЕНА ЗАСНОВАНА НА QAC
Дава одлични резултати при убивање на микроорганизми во сите отворени и затворени места каде што е потребна хигиена.
Се прска со помош на УЛВ уреди.
Обезбедува хигиена на сите површини во областите за производство на храна.
Тоа е концентриран производ развиен за здравствениот сектор и сите области каде што е потребна санитација на површината.
Се користи помеѓу 05% и 2% во ULV уреди (Можете да користите 2 литри QAC Hygiene производ за 98 литри „Чиста вода“).
Процесот на разредување треба да се направи кога ќе ја користите машината. (Не треба да се чува готов на залиха.)
Површините во контакт со храната се исплакнуваат со вода по чекање 15 минути.
Нема потреба да се плакне на површини кои не доаѓаат во контакт со храна.
Може да се подготви 5% раствор и да се нанесе на хигиенските душеци на компаниите кои произведуваат храна, на производните влезови.
При дезинфекција на воздухот, подготвен раствор од 0,5% - 1%, медиуми, засолништа со метод на автоматско замаглување; Во други области, апликацијата се прави со ULV уреди.
Производот за чистење базиран на QAC можете да го разредете во сооднос од 1 до 50 до 1 100.
Дефинитивно треба да се разредува со ЧИСТА ВОДА.

ОРГАНИЗМИ КОИ Е ЕФИКАСНИ
Грам позитивни и грам негативни бактерии, квасец, мувла, габи и многу вируси (ХБВ/ХИВ)
Можете да ги прегледате нашите машини за перење на www.kartekmakina.com за избор на соодветен производ според вашите потреби и употреба, или можете да не контактирате преку нашите опции за контакт за избор на соодветниот производ.
Машините за перење Cleanvac е бренд кој успеа да произведе машини кои ќе ви овозможат да заштедите време, простор, труд, струја, вода и детергент во секоја смисла на вашиот бизнис. Можете да добиете информации за нула цени на машината за перење Cleanvac со посета на нашата веб-страница www.kartekmakina.com или со повик +90 539 775 15 89.

CLEANVAC ULV 50 BİLGİ TALEP FORMU