Makineri dezinfektuese Cleanvac ULV 50 - Cleanvac Sanayi Tipi Temizlik Makinaları

Makineri dezinfektuese Cleanvac ULV 50

Fuqia motorike : 1200 Watt
Depozita e ilacit : 5 Lt
Pesha : 4.5 kg
Permasat : 195x430x550 mm

MARKA E MAKİNERİS: CLEANVAC

MODELI I MAKINERİS: ULV-50

PËRSHKRIMI I MAKINËS: U.L.V. PAJISJE  DORE PER LAGESHTİ

TENSIONI: 230-240 Volt 50 / 60 Hz

DISTANCA E SPERKATJES: 10 METRA

SPRAY EFEKTIV: 5-6 METRA

TİPİ İ SPRAY: DERLIN (PERDORIM AFATGJATË)

FUQIA E MOTORIT: 1400 WATT- 1600 WATT

KAPACITETI DEPOZOR: 5 LITRA PLASTIK

Shpejtësia e RRJEDHJES SË SPERKATJES: E RREGULLTUESHME (0 DERI 168 ml/min)

MADHËSIA E PARTİKULEVE: 0- 49 mikron

 

U.L.V 50 Është i bërë me teknikë te veçante dhe per spërkatjeje shumë të hollë.

Ai jep rezultate shumë të suksesshme në shkatërrimin e baktereve, viruseve dhe dëmtuesve.

Pajisja U.L.V ofron kontroll superior dhe shumë efektiv me shumë pak substanca aktive.

dezinfektuesi i mjedisit, sera, prodhimi i kërpudhave ofron përfitime të mëdha në sigurimin e higjienës së mjedisit.

E bën mjedisin të mjegullohet dhe të lagështohet.

 

U.L.V. SI TË PËRDORNI NJË DEZINFEKTENT NË PAJISJEN TUAJ?

ULV Devices është një makinë dezinfektuese e mjedisit.

Mund të dezinfektoni vendin maksimal me dezinfektues minimal.

ULV punon me metodën e mjegullimit në pajisje, metoda e mjegullës është metoda më e përshtatshme e spërkatjes së dezinfektuesit.

Në këtë lloj pajisjeje DUHET PËRDORUR PRODUKTI HIGJIENE I BAZË TË QAC. Ju duhet të holloni produktin pastrues me bazë Q A C në një raport 1 me 30 dhe  1 me 100 dhe ta përdorni atë.

 

ÇFARË ËSHTË NJË PRODUKT HIGJIENE I KONcentruar me bazë QAC?

Fillimisht, le të flasim për zgjerimin e Q A C; Q A C Përbërja Kuarternare e Amoniumit Është një produkt kationik i lëngshëm me një gamë të gjerë mikroorganizmash vrasëse.

 

 

KU JANË SISTEMET E HAPUR TË KONQENTRUARA ME BAZË QA DHE PRODUKTI I HIGJENËS SË MJEDISIT?

TË PËRDORUR?

Produkti Hygiene, i cili është shumë i suksesshëm në vrasjen e viruseve dhe mikrobeve pas pastrimit të ambienteve të brendshme dhe të jashtme, ofron një mjedis të shkëlqyer higjienik kundër mikroorganizmave.

Mund të përdoret në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

 

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME TË PRODUKTIT TË HIGJENËS SË LËNGSHME ME BAZË Q A C

Ai jep rezultate të shkëlqyera në vrasjen e mikroorganizmave në të gjitha zonat e hapura dhe të mbyllura ku kërkohet higjiena.

Spërkatet duke përdorur pajisje ULV.

Ofron higjienë në të gjitha sipërfaqet në zonat e prodhimit të ushqimit.

Është një produkt i koncentruar i zhvilluar për Sektorin e Shëndetësisë dhe të gjitha zonat ku nevojitet higjiena e sipërfaqes.

Përdoret midis 05% dhe 2% në Pajisjet ULV (Mund të përdorni 2 litra produkt QAC Hygiene për 98 litra "Ujë të Pastër").

Procesi i hollimit duhet të bëhet kur do të përdorni makinën. (Nuk duhet mbajtur gati në magazinë.)

Sipërfaqet në kontakt me ushqimin shpëlahen me ujë pas pritjes për 15 minuta.

Nuk ka nevojë të shpëlani sipërfaqet që nuk bien në kontakt me ushqimin.

Një solucion 5% mund të përgatitet dhe aplikohet në tapetet higjienike të kompanive prodhuese të ushqimit, në hyrjet e prodhimit.

Në dezinfektimin e ajrit, solucion 0,5% - 1% i përgatitur, media, strehimore me metodën e mjegullimit të automatizimit; Në zona të tjera, aplikimi bëhet me pajisje ULV.

Ju mund ta holloni produktin e pastrimit me bazë Q A C në një raport 1e 50 me 1 100.

Duhet patjetër të holloheni me Ujë të PASTER.

 

ORGANIZMAT QË ËSHTË EFEKTIVE

Bakteret gram pozitive dhe gram negative, maja, myku, kërpudhat dhe shumë viruse (HBV/HIV)

 

Ju mund të ekzaminoni  makinerit  tona në faqen e internetit www.kartekmakina.com për zgjedhjen e produktit të përshtatshëm sipas nevojave dhe përdorimit tuaj, ose mund të na kontaktoni përmes opsioneve tona të kontaktit për zgjedhjen e produktit të duhur.

 

Makinat larëse Cleanvac është një markë që ka arritur të prodhojë makineri që do t'ju mundësojnë të kurseni kohë, hapësirë, punë, energji elektrike, ujë dhe detergjent në çdo kuptim të biznesit tuaj.

Ju mund të merrni informacion në lidhje me çmimet  të makinës larëse Cleanvac duke vizituar faqen tonë të internetit www.kartekmakina.com ose duke telefonuar në +90 539 775 15 89.

CLEANVAC ULV 50 BİLGİ TALEP FORMU