Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Машини за сушење автомобили

Машини за сушење автомобили

Kartek Makine Affordable High Performance Products

  • Можност за добивање висока ефикасност без губење на топлина од телото со нерѓосувачкото ротирачко тело
    Непрекинато работење со моќни отпорници и мотори на горилници
    Еднаква термичка ефикасност од сите четири излези
    Може да се користи во авто фризери, миење теписи, фарми, сите работилници на кои им е потребен топол воздух.
    Ниска инвестициска цена, висока термичка ефикасност.