Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Трифазни правосмукалки

Трифазни правосмукалки

Kartek Makine Affordable High Performance Products

 • Се користи во текстилни фабрики, кожа, медицина, метална и дрвна индустрија, фабрики за храна, леарници, фарби.
  Тие се машини со висок вакуум што можат да работат 24 часа на ден, дизајнирани за бизниси со големи квадратни метри, бидејќи се користи правосмукалка на индустриски отпад.
  Постојат црева со соодветен дијаметар на вшмукување според видот на прашината што треба да се вшмукува.
  Достапни се и додатоци според површината на подот што треба да се вшмукува.
  Има вртливи тркала и може лесно да се транспортира.
  Има филтер погоден за секаков вид прашина.
  Бидејќи филтерот може да се тресе однадвор, може да се користи и при најситните прашини без да го испразните котелот за прав.
  Високи правосмукалки може да се произведуваат од 1000 вати до 25.000 вати на вшмукувачка моќ.