Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Машина за бришење прашина од теписи

Машина за бришење прашина од теписи

Kartek Makine Affordable High Performance Products

Cleanvac HTM 210 Машина за бришење прашина од теписи

Како резултат на тестовите, се гледа дека приближно 50-100 гр прашина [..]

169.350-179.300₺

Cleanvac HTM 260 Машина за бришење прашина од теписи

Како резултат на тестовите, се гледа дека приближно 50-100 гр прашина [..]

204.000-216.000₺

Cleanvac HTM 320 Машина за бришење прашина од теписи

Како резултат на тестовите, се гледа дека приближно 50-100 гр прашина [..]

234.600-248.500₺

Cleanvac HTM 420 Машина за бришење прашина од теписи

Како резултат на тестовите, се гледа дека приближно 50-100 гр прашина [..]

285.600-302.500₺