Çfarë po kërkoni?

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

kategoritë

kategoritë

Kartek Makine Affordable High Performance Products

Makineri për pastrimin e dyshemesë

Makineri larëse tapetash plotësisht automatike

Produktet e pastrimit Dass

Makineri me presion të lartë per larje automjetesh

Makinerit e ujit me presion të lartë

Makineri fshirje rruge

Makina golfi dhe transporti me elektrik - bateri