Çfarë po kërkoni?

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Makinë larëse dyshemeje elektrike Cleanvac E 4501

Më i Shitur

Makinë larëse dyshemeje elektrike Cleanvac E 4501

 • Kategori: Makineri për pastrimin e dyshemesë

Specifikimet Teknike

Motori i furçes: 220/550 (Volt / Watt)
motori i vakumit: 220/1200 (Volt/Watt)
depozita e ujit te paster/ te papaster: 38/42 L
numri i furçave diametri 1/42
xhirot e furçes: 170 RPM
gjeresia e pastrimit : 800 mm
performanca maksimale: 2000 m2/ore

Karakteristikat e përgjithshme

 • Nuk pastron papastërtitë duke e shtrirë në sipërfaqe si rrogoz. Siguron pastrim efektiv duke pastruar ujin e ndotur në dysheme gjatë larjes.
 • Mund të përdoret në të gjitha dyshemetë si mermer, gur pllake, granit, epoksid. Nuk e dëmton dyshemenë.
 • 45 lt. Sipërfaqja 2000 m⊃2; pastrohet në orë.
 • Sasia e ujit mund të rregullohet sipas shkallës së ndotjes së dyshemesë.
 • Nuk kërkon përdorimin e kimikateve speciale për pastrimin e dyshemesë, mjafton të përdorni kimikate pastrues të sipërfaqeve që nuk shkumojnë
 • Sasia e përdorimit të kimikateve është shumë e vogël, e barabartë me 1/10 e sasisë së kimikateve të përdorura në pastrimin e leckës.
 • siguron funksionim të pandërprerë me përdorimin e tij me kabllo.

  Përdoret në shkolla, fabrika, qendra tregtare, hotele dhe tregje.

  Makina e pastrimit të dyshemesë së fortë Cleanvac E4501 ju ofron kursim uji juve, përdoruesve tanë të vlefshëm, për zgjidhjen më efektive edhe në sipërfaqet më të ndotura. Është i përshtatshëm për përdorim nga fabrika, komuna, palestra, pastrim shkollash, pastrim hotelesh, kompani pastrimi, institucione dhe organizata publike.
  Makina larëse dhe pastrimi e dyshemeve të forta E4501 ofron kënaqësi me çmimin e saj të përballueshëm dhe performancën e lartë kudo që nevojitet pastrim. Ndërsa pastroni sipërfaqe të mëdha në mënyrë efektive, do të kurseni punë, kohë, kimikate dhe ujë.

  Mund të kryeni pastrim efektiv me furça që shpërndajnë ujin dhe kimikatet në dysheme në të njëjtën kohë, me fshesë me korrent të lartë. Me baterinë dhe opsionet e saj elektrike, makina e pastrimit të dyshemesë Cleanvac ndodhet në Makineri Karteknik me 35 vite përvojë!

Rreth produktit

E4501, një nga makineritë elektrike të pastrimit të dyshemesë me tela, lustron të gjitha dyshemetë me motorin e tij të qëndrueshëm. Me një diametër të furçës prej 42 cm dhe një shpejtësi rrotullimi prej 170 RPM, heq çdo papastërti dhe mbetje të ngecur në dysheme. Edhe pse është një makinë e preferuar për shkak të kabllit elektrik, në disa raste mund të preferohen edhe modelet që funksionojnë me bateri. Me 38 litra ujë të pastër dhe 42 litra rezervuar uji të ndotur, largon papastërtitë dhe pluhurin që ngjitet në dysheme dhe parandalon përhapjen e tij duke e futur në rezervuarin e ujit të ndotur. Me aparatin e pasmë thithës me gjatësi 80 cm, mblidhet uji dhe papastërtitë e grumbulluara në dysheme. E4501 është një makinë optimale në krahasim me modelet e tjera. Kjo jo vetëm që siguron performancën më të saktë dhe pastrimin më të saktë, por gjithashtu do të thotë që të gjitha kompanitë mund ta arrijnë lehtësisht, pasi ka çmime më të volitshme se modeli me bateri. Makinat e pastrimit të dyshemesë në përgjithësi dallohen nga njëra-tjetra për nga kapaciteti i tyre i pastrimit dhe kapacitetet e rezervuarit. E4501, një nga makinat e pastrimit të dyshemesë, është më e fuqishme se makinat e tjera të ngjashme të pastrimit të dyshemesë në treg. Për shkak të prodhimit vendas, ajo ka shumë përparësi si aksesi i lehtë në pjesë këmbimi dhe mundësitë e gjera të shërbimit. Përshtatjet mund të bëhen me kërkesën tuaj, si dhe makinat e projektuara për metra katrorë më të lartë ose më të ulët, nga seksioni i produkteve të ngjashme më poshtë.

Kullanım Kılavuzu

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetjet e bëra më shpesh alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

img

Web'e Özel Kampanya

Size Özel Fırsatları Kaçırmayın

Teklif Al
Bayimiz Olun