Çfarë po kërkoni?

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Fshesë industriale me korrent me filter me fisheke Cleanvac WD 1203

Fshesë industriale me korrent me filter me fisheke Cleanvac WD 1203

  • Kategori: Fshesa industriale Fshesa për pastrimin e makinave

Specifikimet Teknike

Voltazh: 230V-50Hz
Fuqia motorike : 1200 Watt
Kapaciteti i depozites : 50 Liter
Fluksi i ajrit : 8600 L/min
Vellimi i kazanit : 125 LT
Siperfaqja e filtres : 52000 cm2
Diametri i zorres : 38mm
Gjatesia e zorres : 5 mt
materiali i depozites : inoks
numri i motorave: 3

Karakteristikat e përgjithshme

  • Ka Trup inoxi
  • Përdorimi afatgjatë me filtër tekstili me bazë poliesteri afatgjatë, pa kosto.
  • Opsioni i përdorimit të filtrit të letrës
  • Opsione speciale të filtrit të pluhurit kundër pluhurave shumë të veçantë
  • Karakteristikë e vakumit të lagësht-thatë që lejon thithjen e lëngjeve dhe lëngjeve, me kusht që ato të mos shkaktojnë korrozioni të ndezshëm, shpërthyes, acid, të lartë
  • Dizajni special i fsheses portuale për përdorim në zona te ngushta
  • Opsioni për të shkuar përtej aksesorëve standardë

Rreth produktit

Rreth produktit alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Komentet e përdoruesve

Komentet e përdoruesve alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetjet e bëra më shpesh alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

img

Web'e Özel Kampanya

Size Özel Fırsatları Kaçırmayın

Teklif Al
Bayimiz Olun