Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

Cleanvac WD 1203 Индустриски тип правосмукалка со филтер за касети од системот за инка

Cleanvac WD 1203 Индустриски тип правосмукалка со филтер за касети од системот за инка

 • Kategori: Индустриски правосмукалки Правосмукалки за чистење автомобили
 • Тело од нерѓосувачки челик.
  Лесно испуштајте го отпадот со котелот за отпад што може да се ротира за 360 степени.
  Лесно се вакуумираат цврстите честички како што се дрвени парчиња, картонски парчиња, ситни чакал, песок, текстилни парчиња.
  Долготрајна употреба со долготраен текстилен филтер на база на полиестер, без трошоци за филтер.
  Изборна опција за користење на филтер за хартија.
  Специјални опции за филтер за прав против многу специјални прав.
  Карактеристика за влажно-суво вакуум што овозможува апсорпција на течности и течности, под услов да не предизвикуваат запаливи, експлозивни, киселински, висока корозија.
  Специјален дизајн на автомобил за употреба во дарланс.
  Опција за надминување на стандардните додатоци.

Технички спецификации

Напон : 230V-50Hz
Моќност на моторот: 1200 Watt
Капацитет на котелот: 50 L
Проток на воздух : 8600 L/мин
Волумен на котелот: 125 LT
Површина на филтерот: 52000 cm2
Дијаметар на цревото: 38mm
Должина на цревото: 5 mt
Ѓубре: Котел од не'рѓосувачки челик   
Број на мотори: 3

Општи карактеристики

Општи карактеристики alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

За производот

За производот alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

User Comments

User Comments alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

img

Контактирајте не

Не ги пропуштајте вашите специјални зделки

Добијте понуда
Станете наш дилер