Logo

fallback

+90 539 775 15 89 +90 539 775 15 89 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82 +90 507 215 66 82

CLEANVAC ESC 42 Машина за перење подови за тесен простор

Најпродавани Популарен производ

CLEANVAC ESC 42 Машина за перење подови за тесен простор

26.200 ₺ 6% İndirim 27.850₺ ₺
  • бренд: Cleanvac
  • Kategori: Makineri për pastrimin e dyshemesë

Се користи како машина за чистење подови во фабрики, училишта, болници, општини, затворени спортски сали, галерии, трговски центри, сервиси, гаражи, салони, аеродроми, хотели, ресторани, деловни центри, компании за чистење, јавни институции и секаде каде што има потреба.

Првокласно чистење и одржување на тврдиот под; висок капацитет,
Заштедете до 85% на работна сила, хемикалии и вода.
Со едно поминување, автоматски ја дистрибуира хемиската вода на подот, ефикасно чистејќи се со четкање и истовремено со голема вакуумска моќност.
Кај моделите на батерии, 3-4 часа користење со едно полнење, типови што можат да чистат помеѓу 1000-3000 m2 на час,
Електрични, батериски, самоодни и модели за возење,
Развиен е за големи области како што се фабрики, болници, деловни центри, пазари, училишта, хотели итн.

Технички спецификации

Напон : 220 V - 50 Hz
   
Моќност на моторот на четката:    750 Watt
   
Моќност на вакуумски мотор: 1200 Watt
   
Вкупна моќност: 1950 Watt
   
Брзина на ротација на четката: 340 d/мин
   
Работна ширина: 32 cm
   
Резервоар за валкана вода / чиста вода 6 / 8.5 LT

Општи карактеристики

Општи карактеристики alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

За производот

За производот alanına henüz içerik girişi yapılmadı.

Упатство за корисникот

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања alanına henüz içerik girişi yapılmadı.
Добијте понуда
Станете наш дилер